Parhaat Ruokablogit

1-Vuotiskilpailun tulokset

Voittajaksi selvisi MANSIKKAHEINÄ reseptillä Kasvisvoileipäkakku juhlaan tai arkeen. Parhaat Ruokablogit ja Espoon Kauklahden Herkkukatu onnittelee voittajaa!

Parhaat Ruokablogit täytti vuoden 1. joulukuuta 2018. Yhdessä Espoon Kauklahden Herkkukadun kanssa järjestimme kilpailun, jossa blogistit pääsivät mittelemään omilla luottoresepteillään. Voittajaksi kilpailussa selvisi yleisöäänestyksellä MANSIKKAHEINÄ artikkelillaan Kasvisvoileipäkakku juhlaan tai arkeen. Parhaat Ruokablogit ja Kauklahden Herkkukatu onnittelee voittajaa!

Toiseksi 1-vuotiskilpailussa tuli Kakkumonsteri artikkelillaan Riisipuurokakku - Parhaat Ruokablogit 1-vuotiskilpailu 2018 ja kolmanneksi ylsi SOUPZ.FI - nyhtökaura-kvinoa-pasteijat. Äänestysarvonta osui Elisalle Espooseen ja palkinto on toimitettu perille. Herkulliset onnittelut voittajalle!

Lue lisää kilpailusta »

Voittajan palkinnon luovutus

Viime lauantaina 19.1.2019 Parhaiden Ruokablogien perustaja, Aleksi Sutela, ja hänen vaimonsa Kaisa Tunnelmallisista mauista, matkasimme perheinemme tapaamaan voittajaa ja luovuttamaan hänelle runsas palkintonsa, jonka olivat sponsoroineet Kauklahden Herkkukadun muodostavat K-Market Kauklahti, Maxin Kala, ravintola Brunnsdal ja Halmeen kahvila.

Perillä meitä odotti lämmin tunnelma sekä ihastuttava bloggari, joka kertoi innostuneensa ruoanlaitosta jo aikoinaan koulun kotitaloustunneilla. Myös paljon ruokaa laittanut äiti toimi positiivisena esikuvana. Bloggaus taas on harrastus, jossa yhdistyvät rakkaus ruoanlaittoon ja valokuvaukseen.

Vierailullamme saimme myös omakohtaisesti kokea, miltä voitto maistuu eli toisin sanoen meille oli leivottu voittajakakkua. Se oli todella herkullista, jokaisen äänen sekä voiton arvoista. Tekijä kertoi valinneensa reseptin, jonka koki sopivan sekä arkeen että juhlaan, mutta vaativan kuitenkin aikaa ja vaivaa. Kakku on täysin hänen itsensä suunnittelema ja inspiroinut häntä ehdottomasti resepteistään eniten. Tämä kyllä maistui.

Parhaat Ruokablogit kiittää vielä kaikkia kilpailuun osallistuneita sekä siinä äänestäneitä. Tulevaisuudessa toivomme yhä kasvavaa osallistumisaktiivisuutta, jotta pääsisimme taas palkitsemaan teitä, mahtavat bloggaajat!

Kilpailun voittaja

MANSIKKAHEINÄ