Parhaat Ruokablogit

Parhaat Ruokablogit täyttää vuoden: osallistu reseptikilpailuun ja voita

Parhaiden Ruokablogien 1-vuotiskilpailu haastaa blogistit osallistumaan taistoon omalla luottoreseptillään. Kilpailu toteutetaan yhteistyössä Espoon Kauklahden Herkkukadun, eli K-Marketin, Halmeen leipomon, Maxin kalan ja Brunnsdalin kanssa.

Parhaat Ruokablogit täyttää vuoden 1. joulukuuta 2018. Yhdessä Espoon Kauklahden Herkkukadun kanssa järjestämme kilpailun, jossa blogistit pääsevät mittelemään omilla luottoresepteillään. Laadi siis uusi tai esittele jo hyväksi todettu herkkureseptisi ja osallistu kilpailuun. Voittaja valitaan yleisöäänestyksellä ja yhteistyökumppanimme lahjoittama palkinto toimitetaan perille henkilökohtaisesti.

Vielä sananen Herkkukadusta. Neljä intohimoista ruoka-alan toimijaa käsittävä Herkkukatu sijaitsee Espoon Kauklahdessa, sen kylämäisessä sydämessä. Jotakin Kauklahdesta - josta juontuvat myös Parhaiden Ruokablogien juuret - kertoo se, että alue valittiin tänä vuonna Suomen Kotiseutuliiton toimesta Vuoden kaupunginosaksi. Herkkukadun maukas nelikko, muutama vuosi sitten aloittanut ja kauklahtelaisten sydämet lämminhenkisyydellään, laadukkuudellaan ja lähituottajia suosivalla valikoimallaan valloittanut K-Market Kauklahti, aidosti ja erityisen tuoreesti palveleva Maxin Kala, vuonna 1899 perustettu perinteikäs, yhä käsityöläisyyttä kunnioittava Halmeen leipomo sekä idyllinen ja kotoinen kahvila-ravintola Brunnsdal, tekevät toiminnallaan kaupunginosasta juuri sen, mikä se on, eläväinen, herkullinen ja aito. Paikka, jonkalaisia on niin sanotusti harvoin tarjolla.

Osallistu siis kilpailuun, valmista annos mielesi mukaan ja voita itsellesi pala herkullista kylätunnelmaa ja tietysti Parhaiden Ruokablogien tarjoamaa mainetta ja kunniaa.

Eipä siis muuta, kuin esiliinojen taskuista ja keittokirjojen väleistä reseptejä kaivelemaan.

Kilpailuun voit osallistua lähettämällä meille parhaimman ruokareseptisi alla olevalla lomakkeella.
Säännöt:

  • Tee reseptistäsi uusi artikkeli blogiisi ja lisää siihen linkki tälle kilpailusivulle: http://www.parhaatruokablogit.fi/kilpailut/2018/12
  • Artikkelilla pitää olla avainsana "Parhaat Ruokablogit 1-vuotiskilpailu 2018"
  • Kilpailuun osallistuva artikkeli on julkaistava tiistaina 1.1.2019 jolloin alkaa yleisöäänestys
  • Kilpailuun osallistuvan artikkelin saa julkaista heti (eli ennen äänestyksen alkamista)
  • Voittaja julkistetaan maanantaina 14.1.2019

Voittaja määräytyy 1.1.2019 alkavan yleisöäänestyksen perusteella. Eniten ääniä kerännyt resepti voittaa Kauklahden Herkkukadun tarjoaman tuotepalkinnon. Palkinto toimitetaan perille henkilökohtaisesti* Parhaiden Ruokablogien perustajan Aleksi Sutelan toimesta.

* Henkilökohtainen perilletoimitus tapahtuu Suomen rajojen sisällä.

Kilpailullisin terveisin, Aleksi Sutela
parhaatruokablogit@gmail.com