Parhaat Ruokablogit

Voita ja Suolaa

Pekoni-tuorejuusto kanaa maissikuorrutuksella

24 Helmikuu 2019

Hei uusi resepti pitkästä aikaa blogiin! Itseäni häiritsee tosi paljon kun ei ehdi blogia useammin päivitellä, mutta täällä ollaan edelleen :) Ohje on hyvin samantyyppinen kuin blogista jo löytyvä pinaatti-ricotta broisku, mutta tämä on tuhdimpi pekonin ansiosta. Liha ja lisuke valmistuu näppärästi samalla uunipellillä. Mulla on tässä paprikaa ja sipulia lisäkkeenä, mutta niitähän pystyy varioimaan omaan makuun kasviksilla mitkä kypsyy alle puolen tunnin. Olen ennenkin tuskaillut saman asian kanssa kun kaupasta haen kokonaista ja maustamatonta kanan rintafilettä.

arkiruoka broileri Juusto Pekoni riisi

Lue koko juttu täältä »

Voita ja Suolaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »