Parhaat Ruokablogit

Vispilän viemää

Nopea ja maukas stifado

12 Lokakuu 2020

Kolean vuodenajan keskelle sopiva kreikkalainen lihapata tarjoaa mausteisia makuja punaviinikastikkeessa. Ja mutkia oikomalla ateria valmistuu monen tunnin haudutusta huomattavasti nopeammin. Stifado valmistetaan yleensä pitkää hauduttamista vaativista ruhonosista, kuten lavasta tai etuselästä. Nyt kuitenkin turvauduin ohuisiin naudan sisäpaistisuikaleisiin, jolloin usean tunnin odotuksen sijasta päästään aterioimaan jopa puolessa tunnissa. Stifadon makumaailmaan lukeutuvat meille joulusta tutut mausteet, kaneli ja neilikka, jotka nousevat juuri sopivasti makunystyröille punaviinikastikkeen joukosta.

kreikkalainen lihapata Stifado Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »