Parhaat Ruokablogit

Vispilän viemää

Lempeä tuorepuuro

3 Marraskuu 2019

Karpalon kirpeys taittuu tuorepuurossa ja saa mukavan kaverin klementiinistä. Me suomalaiset olemme puurokansaa, sillä huomattava osa meistä syö puuroa vähintään joka viikko, toiset jopa päivittäin. Puuroissa onkin mistä valita, joten siinä missä toinen kauhoo kaurapuuroa, toinen päätyy mannapuuron äärelle. Itse nautin erityisesti erilaisista tuorepuuroista. Yksi suosikeistani on esimerkiksi tämä mustikka-inkivääri-tuorepuuro.

karpalo tuorepuuro Yleinen klementtiini

Lue koko juttu täältä »

Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »