Parhaat Ruokablogit

Vispilän viemää

Jouluinen pannacotta

25 Joulukuu 2020

Pannacotta on uskomattoman helppo jälkiruoka, joka maistuu joulun aikaan glögillä maustetulla marjasoseella. Italialaisten kermavanukas, panna cotta (panna = kerma, cotta = keitetty) valmistuu vaivattomasti ja saa makunsa esimerkiksi kahvista, sitruunasta tai vaniljasta. Ja mikä parasta, pannacotan voi tehdä valmiiksi jo edellisenä päivänä. Loistava jälkiruoka siis, kun ei tarvitse säätää itse juhlapäivänä. Tällä kertaa ei menty ihan sillä perinteisimmällä pannacotta-ohjeella, sillä kerman lisäksi joukkoon sekoitettiin valkosuklaata ja maustamatonta jogurttia.

glögi Jälkiruoka Marja pannacotta

Lue koko juttu täältä »

Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »