Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Viimeistä murua myöten
Sokeriton Granola makeutetaan hedelmäsoseella
15 Joulukuu 2025
Pistaasifudge on todella yksinkertainen valmistaa. Tarvitset pistaasitahnaa, rasvaa ja sokeria sekä mikron tai muun kuumennustavan ja minuutin lämmityksen. Et tarvitse lämpömittaria tai hellan vieressä fudgen vahtimista. Ylipäänsä pähkinävoista ja muista makeista levitteistä voi valmistaa todella yksinkertaisesti fudgea, kuten olen jo Snickers-fudgen ja biscoff-fudgen kohdalla osoittanut. Jos varsinaisen fudgen valmistus jännittää, niin nämä mikrotettavat fudget onnistuvat todella helposti.
Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien