Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Viimeistä murua myöten
Vinkit parhaan kauraryynipuuron valmistukseen
18 Joulukuu 2025
Gianduja on lohkeava suuhun sulava tryffeli, joka maistuu tumma suklaa-nutellalta, sillä onhan se tehty suklaasta ja hasselpähkinästä. Se on erittäin helppo valmistaa ja sen makeutta voi säädellä täysin oman maun mukaan. Tämä on kaikille, jotka rakastavat vähän tummempaa suklaata ja tryffeleitä eli hasselpähkinän ja suklaan yhdistelmää. Tämä on myös sinulle, jos et pidä niin makeasta. Tämän herkun makeutta voi nimittäin säädellä täysin itse: sokerittomasta makean nutellamaiseen.
Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien