Parhaat Ruokablogit

Viimeistä murua myöten

Gianduja eli helppo hasselpähkinä-suklaatryffeli

18 Joulukuu 2025

Gianduja on lohkeava suuhun sulava tryffeli, joka maistuu tumma suklaa-nutellalta, sillä onhan se tehty suklaasta ja hasselpähkinästä. Se on erittäin helppo valmistaa ja sen makeutta voi säädellä täysin oman maun mukaan. Tämä on kaikille, jotka rakastavat vähän tummempaa suklaata ja tryffeleitä eli hasselpähkinän ja suklaan yhdistelmää. Tämä on myös sinulle, jos et pidä niin makeasta. Tämän herkun makeutta voi nimittäin säädellä täysin itse: sokerittomasta makean nutellamaiseen.

hasselpähkinä karkit suklaa Konvehdit ja tryffelit

Lue koko juttu täältä »

Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »