Parhaat Ruokablogit

Viimeistä murua myöten

Fudgen valmistaminen onnistuneesti – Fudgen valmistuksen kemia ja kuinka korjata epäonnistunut fudge

11 Joulukuu 2019

Fudgeja on keitelty keittiössäni joka jouluksi jo kymmenen vuoden ajan. Se on ollut joululahja sukulaisille, jotka osaavatkin nykyään sitä jo odottaa ja alkavat vihjailemaan asiasta jo lokakuussa. Fudge nousi yhdeksi suosikkimakeiseksini asuessani Skotlannissa, ja se onkin peri-brittiläinen herkku. Aloittelijan tuurilla keittelin tietysti onnistuneesti fudget ensimmäiset vuodet sen enempää tietämättä, mitä kemiallista tässä sokeriprosessissa tapahtuu. Seurasin vain ohjetta ja onnistuin.

karkit tekniikat vinkit

Lue koko juttu täältä »

Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »