Parhaat Ruokablogit

Viikonloppukokki

Grillattu poron maksa - herkku vai ei?

22 Elokuu 2018

* Perunapatee 800g perunoita purjon valkoinen osa 1 valkosipulinkynsi 3 munaa 3dl kermaa suolaa valkopippuria jauheena 100 g raastettua gruyérejuustoa voita Lämmitä uuni 200 asteeseen. Ota pala leivinpaperia ja vuoraa sillä leipävuoka (2 l) Kuori perunat ja leikkaa mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Hienonna myös purjon valkoinen osa. Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita kerma ja muna.

grillaus Pääruoka peruna poro Riista

Lue koko juttu täältä »

Viikonloppukokki on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Helmikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »