VASTAHANKA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Marraskuuta 2020 lähtien
1 VASTAHANKA
                Kang Kung, Vesipinaatti ja fermentoitu katkaraputahna
                
            
        
        
    21 Lokakuu 2021
Tartarpihvi on liharuoka yksinkertaisimmillaan, eikä valmistuskaan vaadi muita välineitä kuin terävän veitsen ja leikkuulaudan. Lihan pitää olla ehdottoman hyvää ja raikkaan tuoksuista. Mikään vakuumipussissa omissa mehuissaan muhinut lihanköntti ei tähän käy, vaan tuotteen pitää olla kirkkaan värinen ja korkealaatuinen. Nenä ja silmä kertoo kyllä onko laatu riittävä raakana nautittavaksi. Tartar -“taikinaan” laitan useimmiten naudan sisäpaistia, joka on sopivan kalvotonta ja jänteetöntä lihaa.
VASTAHANKA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Marraskuuta 2020 lähtien