Parhaat Ruokablogit

Valmiiseen pöytään

Porkkanapihvit raasteesta

29 Maaliskuu 2018

Maaliskuun satokausiohje sukeltaa suomalaisen suosikkijuurekseni, eli porkkanan pariin. Porkkana on niin monipuolinen juures, että en kyllästy siihen ehkä koskaan. Syön sitä useamman kerran viikossa, ja kannan kilon pussillisen kotiin melkein jokaisella kauppareissulla. Onpa sitä tehty laulukin, joka jää niin helposti päähän soimaan, että tänään varmasti jokainen muistaa syödä porkkanoita: »Popsi, popsi porkkanaa, hampaita se vahvistaa. Nami nami nami nami porkkanaa, hampaita se vahvistaa.

arkiruoka KASVIS satokausi

Lue koko juttu täältä »

Valmiiseen pöytään on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 25 Kesäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »