Parhaat Ruokablogit

Valmiiseen pöytään

Kermainen vadelmavaahto

22 Maaliskuu 2018

Aloitin jokin aika sitten pienen ruokavalmennuksen, jonka tavoitteena on lisätä eri kasvisten määrää ruokavaliossa, ja saada sitä kautta kaivattua vaihtelua. Valmistan pääsiassa kasvisruokia, mutta en ole kuitenkaan kasvissyöjä. Kaupasta tuleekin napattua koriin yleensä melko samoja raaka-aineita, ja kaipasin uusia ajatuksia ja inspiraatiota. Olen onnistunut siinä jo ihan hyvin, ja tullut kokeilleeksi muun muassa varsiparsakaalia, pitkiä papuja, ja tarttuipa tänään mukaani myös ruusukaalia. Uuden tavoitteen kautta opin, että marjoista vadelmassa on enemmän kuitua kuin mustikassa, puolukassa tai karpalossa.

Jälkiruoka KASVIS välipala

Lue koko juttu täältä »

Valmiiseen pöytään on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 25 Kesäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »