Parhaat Ruokablogit

Urbaani vegenda

Vegaaniset nutellacookiet

7 Toukokuu 2019

N. 300 g vegaanista hasselpähkinälevitettä (käytin Valsoia-merkkistä) 2 1/2 dl margariinia 2 3/4 dl sokeria 2 3/4 dl fariinisokeria 1 rkl vaniljasokeria 1 1/4 dl kasvimaitoa 1 1/4 dl öljyä 1 l vehnäjauhoa 1 1/2 tl leivinjauhetta 1 1/2 tl ruokasoodaa 1 1/2 tl suolaa 150 g hasselpähkinärouhetta Aloita muotoilemalla cookieiden nutellasydämet. Lusikoi hasselpähkinälevitteestä teelusikalla 24 nokaretta leivinpaperille pakastuksen kestävälle alustalle. Siirrä nutellasydämet pakkaseen jähmettymään siksi aikaa, kun valmistat keksitaikinan. Valmista taikina.

hasselpähkinä KEKSIT JA COOKIET nutella valitut palat

Lue koko juttu täältä »

Urbaani vegenda on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Maaliskuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »