Parhaat Ruokablogit

Ukot Kokkaa

Panko paneroitua kuhaa parmesaani hunnulla

19 Marraskuu 2023

VIIKON KALARUOKA: PANKO PANEROITUA KUHAA PARMESAANI HUNNULLA AINEKSET: 200g nahatonta kuha fileetä 1kpl kananmuna Pankojauhoja Parmesaani juustoa Suolaa Mustapippuria myllystä Voita paistamiseen OHJE: Riko kananmuna lautaselle ja riko rakenne haarukalla. Laita toiselle lautaselle panko jauhot, suola ja mustapippuri. Kieritä fileetä ensin kananmunassa ja sitten jauho-mausteseoksessa. Kuumenna pannulla reilu nokare voita ja paista kuhan toiselle puolelle nätti väri. Käännä kuha ja raasta päälle parmesaania.

Kala kuha Pääruoka parmesaani panko paneroitu

Lue koko juttu täältä »

Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »