Parhaat Ruokablogit

Ukot Kokkaa

Oluessa haudutettuja poron potkapihvejä

5 Syyskuu 2021

OLUESSA HAUDUTETTUJA PORON POTKAPIHVEJÄ AINEKSET: 1kg Poron potkapihvejä 0,75l tummaa lageria Suolaa Mustapippuria myllystä Jauhoja Katajanmarjoja 1kpl lihafondi kuutio 200g leipäjuustoa 250g kanttarelleja Voita OHJE: Leikkaa veitsellä potkapihvejä kiertävä kalvo muutamasta kohtaa poikki. Taputtele potkapihvit kuiviksi. Hiero potkapihveihin suolaa ja mustapippurirouhetta ja käytä vehnäjauhoissa. Ruskista potkapihvejä voissa pannulla parissa erässä. Laita ruskistetut potkapihvit pataan.

kanttarelli leipäjuusto Liha olut Pääruoka pata poro potka

Lue koko juttu täältä »

Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »