Parhaat Ruokablogit

Ukot Kokkaa

Karitsanpaistia portviinikastikkeella

13 Huhtikuu 2020

Meillä jo useampana vuonna on pääsiäispöytään kuulunut lammas. Joka vuosi haluamme valmistaa sitä hieman eri reseptillä. Tänä vuonna lampaalle makua tuomaan valitsimme portviinin. Portviini sopii kyllä täydellisesti lampaan kanssa ja tulemme varmasti tekemään useamminkin portviinikastiketta vaikka hirvenlihan seuraksi. Ainekset: 1,5-2kg luuton karitsanpaisti Suolaa Mustapippuria myllystä Tuoretta timjamia Kuivattua minttua Portviiniä valeluun (Tawny) Ohje: Ota paisti huoneenlämpöön n.

Karitsa Lammas Liha Pääruoka pääsiäinen paisti portviini Viini

Lue koko juttu täältä »

Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »