Parhaat Ruokablogit

Ukot Kokkaa

Kanttarelli-pekonipasta

2 Lokakuu 2020

Me ei vielä muutama vuosi sitten syöty sieniä ollenkaan, ne oli aivan kieltolistalla ja jos edes epäilytti, että ruokaan on piilotettu sieniä jäi ruoka syömättä. Nykyään menee herkkusienet hyvin valmistettuna ja samoin kanttarelli. Valitettavasti meillä ei ole tiedossa kanttarellien kasvupaikkoja vaikka metsässä kävelemmekin, joten jouduimme hakemaan kanttarellit kaupasta. Kanttarellien hinnan takia emme kyllä enään tälle vuodelle niitä syö. Toivottavasti sienien kerääjäkin on saanut kohtuullisen korvauksen.

Italia kanttarelli Pääruoka pasta Pekoni sieni

Lue koko juttu täältä »

Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »