Parhaat Ruokablogit

Ukot Kokkaa

Kahvimarinoitu karitsanpaisti

5 Huhtikuu 2019

Pääsiäinen lähestyy ja silloin syödään perinteisesti lammasta. Yksi perinteinen resepti on kahvimarinoitu lammaspaisti. Meillä oli pakkasessa kotimainen lähellä kasvatetun karitsan paisti, joten tässäpä resepti perinteiselle kahvimarinoidulle karitsanpaistille. Ainekset: Karitsan luuton paisti Marinadi: 5dl vahvaa kahvia Maustamiseen: 1tl minttua 1tl rosmariinia 1rkl suolaa 5-8 valkosipulinkynttä Valeluun vahvaa kermakahvia Kastike: 4dl paistolientä 2rkl vehnäjauhoja 1/2dl kermaa Mustapippuria Sinappia Ohje: Puhdista paisti hyvin. Pane paisti ja kahvi suureen paistopussiin ja anna marinoitua jääkaapissa vuorokausi.

Karitsa Lammas Liha Pääruoka pääsiäinen

Lue koko juttu täältä »

Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »