Parhaat Ruokablogit

Tunnelmallisia makuja

Uunilohta juustoisella pinaattikuorrutuksella

24 Huhtikuu 2020

Vaikka suomalaiskotien ikisuosikki, uunilohi, on toki hyvää ihan simppelisti suolalla, pippurilla, tillillä ja sitruunalla maustettuna, on mielestäni kiva pukea sitä myös erilaisiin vaatteisiin. Kuten nyt vaikkapa tähän pinaattihuntuun, josta juusto tekee mukavan venyvää, paistettu sipuli makean pehmeää. Kun välikerroksen tomaatit tuovat kokonaisuuteen raikkautta, on se pitkälti sitten siinä, hyvä kalaruoka. Tässäpä ruokasuositus, jonka sopivuus on taattu lähes pöytään kuin pöytään – niin arkena kuin juhlapäivänäkin. Sinä päätät.

kala- ja äyriäisruoat lohi pinaatti Reseptit salvia uunilohi Uuniruoat

Lue koko juttu täältä »

Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »