Parhaat Ruokablogit

Tunnelmallisia makuja

Parsakaalipestolla tuunattu lasagne

28 Huhtikuu 2020

Likipitäen kuukausi sitten kirjoittelin, kuinka lasagnea pitäisi tehdä useammin. No, nyt tein, tällä kertaa parsakaalipestolla ja broilerin jauhelihalla modifioituna. Ja täytyypä todeta, että italialaisklassikko toimi hyvin näinkin, hieman tavallista kepeämpänä vaihtoehtona. Meidän perheemme näytti tälle lasagnemuunnelmalle vihreää valoa eli kannattaa siis kokeilla. Ja tässäpä muuten oiva tapa syödä superterveellistä parsakaalia ihan huomaamattaan – tai tarjota vaikka lapsille, jos sattuvat sitä karttamaan.

broilerinjauheliha Broileriruoat lasagne parsakaali Reseptit Uuniruoat parsakaalipesto

Lue koko juttu täältä »

Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »