Parhaat Ruokablogit

Tunnelmallisia makuja

Toiset hamstraavat, minä tyhjennän: possun sisäfilee pekoni-kermakastikkeessa sekä uunissa paahdetut parsat

19 Maaliskuu 2020

Nyt, kun paljon puhutut päivittäistavaroiden hamstraajat ovat olleet innokkaasti liikkeellä, olen itse vastaiskuna tälle päättänyt enemmän ja vähemmän tyhjentää omia ruokavarastojamme, tehtailla ruokaa mahdollisimman niukkoja kauppareissuja suorittaen. No, sen lisäksi, että hetkelle ominainen hamstrauskulttuuri on mielestäni täysin järjetöntä, haluan keventää varastojamme myös tulevaa muuttoamme ajatellen. Sillä niin tässä vaan on päässyt käymään, että viitisen vuotta kestänyt espoolaisuutemme on pikkuhiljaa tulossa päätepisteeseen, kun pakkaamme kimpsumme ja kampsumme ja suuntaamme takaisin Helsinkiin. Nimittäin vaikka nämä vuodet Kotikolossa ihan mukavasti ovatkin menneet ja täällä on ollut hyvä viettää kaksi vauvavuotta, emme me...

Kastikkeet kermakastike Liharuoat lisäkkeet parsa Pekoni porsaan sisäfilee porsaanliha Reseptit Uuniruoat

Lue koko juttu täältä »

Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »