Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Tunnelmallisia makuja
Misolla maustettu broileri-parsapannu ja lisäkeriisi puuroriisistä
23 Kesäkuu 2025
Kesällä ruoanlaitto ei välttämättä maistu ihan normaaliin tapaan. Näinpä helpot ja nopeat vaihtoehdot houkuttelevat tavallista useammin. Seuraava misolla maustettu broileri-parsa-papupannu on juuri tällaista; miltei sormia napsauttamalla valmista, herkullista ruokaa. Rinnalle kannattaa kokeilla maukasta puuroriisistä valmistettavaa lisäkeriisiä. 4 annosta 500 g vihreää parsaa (tai vihreitä papuja) 500 g broileria 1 rkl öljyä 1 rkl voita 0,5 tl suolaa 0,5 dl vettä 2 rkl misotahnaa Huuhtele parsat ja napsauta puumaiset tyvet katki.
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien