Parhaat Ruokablogit

Tunnelmallisia makuja

Koko Suomi leipoo – ja minä myös – osa 2, kausi 6: Backbyn hätävarakakku

29 Marraskuu 2020

Uuden Koko Suomi leipoo -kauden toisessa jaksossa teknisenä tehtävänä oli Backbyn hätävarakakku, siis eräänlainen kuivakaapin tyhjennys brownie. Lisäksi kilpailijoille annettiin haasteeksi koristella kakku ennakkoluulottomasti, jopa hiukan hullustikin, teemalla bileet. Kakkutaikinaan piti ujuttaa jotakin koristelussa käytettyä ainesosaa. Omasta sekä muiden kakkuani nauttineiden mielestä onnistuin siinä hyvin. Kakku oli sopivan kypsä, mutta sisältä kuitenkin supermehevä.

brownie Koko Suomi leipoo koristelu Makeat leivonnaiset rosmariini suklaakakku tuorejuusto vaniljakreemi Backbyn hätävara rosmariinikuuset

Lue koko juttu täältä »

Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »