Parhaat Ruokablogit

Tunnelmallisia makuja

Kevään kakkuprojekti osa 2: Supermehevä vegaaninen Marianne-tökkäyskakku

20 Maaliskuu 2019

Viime viikolla aloittamani kakkuprojekti eteni eilen toiseen osaansa, kun leivoin Fazerin innoittamana Marianne-tökkäyskakkua. Koska satuin Urbaani vegenda -blogissa törmäämään samaisen kakun vegaaniversioon, päätin Fazerin tarjoaman gluteenittoman variaation sijaan tehdä kakustani vegaanisen. Kakusta tuli mainio, supermehevä ja taatusti suklainen. Mariannen minttuisuus tuo siihen omanlaistaan pirteyttä ja juhlapäivänä pinnalle levitettävä Marianne-kaurakerma hieman kontrastia. Postaukseen liittämäni kuva – joka tosin kuvaa kakkua puolitiessä – kertoo hyvin siitä, että ainakin oma versioni oli sangen hajoilevainen, eikä mikään kakkupöydän kauneuspilkku.

kevään 2019 kakkuprojekti Makeat leivonnaiset Marianne Crush Reseptit suklaakakku tökkäyskakut vegaani

Lue koko juttu täältä »

Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »