Parhaat Ruokablogit

Tiskivuoren Emäntä -ruokablogi

Pinaattiletut pakastepinaatista

22 Huhtikuu 2020

Pinaattiletut valmistuvat nopeasti ja helposti myös pakastepinaatista. Ota pinaatti sulamaan huoneenlämpöön noin tunniksi ennen lettutaikinan valmistusta. Halutessasi voit nopeuttaa sulatusta myös sulattamalla pinaattipussin lämpimässä vesihauteessa. Pinaattiletut ovat lapsuudesta tuttu herkku, joka maistuu lasten lisäksi myös aikuisille. Letut toimivat kivasti aamiaisena, lounaana tai välipalana.

aamupala Arkisafkaa resepti vege

Lue koko juttu täältä »

Tiskivuoren Emäntä -ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »