Parhaat Ruokablogit

Tiskivuoren Emäntä -ruokablogi

Kanakeitto kanankoivista

17 Maaliskuu 2020

Herkullisin kanakeitto syntyy keitetyistä kanankoivista. Kanankoivet antavat keiton liemelle ihanan maun, ja näin keitettynä koipiliha on varmasti pehmeää ja maukasta. Sain inspiraation reseptiin Jasminilta, joka Instan puolella on keitellyt vastaavantyyppistä keittoa useampaankin otteeseen – kiitos siis inspiraatiosta sinne! Ensin kanankoivet laitetaan keittymään veteen mausteiden kera noin puoleksi tunniksi. Liemi siivilöidään kirkkaaksi ja kanat otetaan toviksi sivuun.

Arkisafkaa kana resepti

Lue koko juttu täältä »

Tiskivuoren Emäntä -ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »