Parhaat Ruokablogit

Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa

Täyteläinen mustajuurikeitto – Syksyisen alkuruoan aatelia

28 Lokakuu 2020

Tunnetko köyhän miehen parsaksikin parjatun mustajuuren? Mustajuuresta valmistuu helposti miedon aromaattinen keitto, joka sopii loistavasti aloittelemaan juhlavampaakin ateriaa. Itse tarjoilin tätä tällä kertaa poronpaistin edellä. alkuruoaksi noin 6. lle Tarvitset: 500 g mustajuurta 5 dl vettä 1 dl valkoviiniä (käytin Espíritu de Chile Reserva Riesling) 1 isohko jauhoinen peruna 1 sipuli pieneksi silputtuna 200 g Creme Fraicea ½ sitruunan kuori raastettuna 1 kana- tai kasvisliemikuutio ½ tl mustapippuria rouhittuna 1 tl lakritsijauhetta (ei pakollinen) maun mukaan suolaa Lisäksi: ½ sitruunan mehu liotusveteen ja nokare voita sipulien kuullotukseen.

Alkuruoat Alkuruoka Gluteeniton kasvisruoka keitot Nopeat ja helpot resepti ruokablogit viinivinkki Espíritu de Chile Reserva Riesling

Lue koko juttu täältä »

Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »