Parhaat Ruokablogit

Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa

Stoneleigh Wild Valley Wild Fermented Pinot Gris 2020 – Viikonlopun Viinivinkki

4 Marraskuu 2020

Lokakuun lopulla rantautui Alkon valikoimaan mielenkiintoinen uusseelantilainen, erilainen ja odotettu uutuus Stoneleigh Wild Valley Wild Fermented Pinot Gris 2020. Stoneleigh Wild Valley Wild Fermented -viinit valmistetaan viinihistorian vanhimalla ja luonnollisella valmistusmenetelmällä, jossa viinin käyminen tapahtuu rypäleiden luontaisten hiivojen avulla ilman, että siihen lisätään viljeltyjä hiivoja – ikään kuin fermetoimalla. Villihiivojen käymisprosessissa pääviinintekijä Jamie Marfell siis luottaa luonnon omaan mikrofloraan puuttumatta liikaa käymisprosessiin. Kuulostaa melkoisen haasteelliselta, mutta luonnollisen käymisen etuja on, että lopputulokseksi saadaan persoonallinen, usein moniulotteinen ja alueelleen tyypillinen viini...

#juomavinkki Muut Reseptit ruokablogit viikonlopun viinivinkki viinisuositus #stoneleigh Fermentoitu viini Stoneleigh Stoneleigh Wild Valley Wild Fermented Pinot Gris

Lue koko juttu täältä »

Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »