Parhaat Ruokablogit

Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa

Mausteinen Ramen-keitto tuo lämpöä ja väriä lonkeronharmaaseen syksyyn

9 Marraskuu 2020

Ramen-keitto on ihanan lämmittävä ja kevyen mausteinen ruoka varsinkin näin syksyllä. Voit valmistaa liemen itse, tai kuten me – lämmitimme sen suoraan tölkistä. Vaikka ramen-liemen valmistus nyt ei mitään ydinfysiikkaa ole, mutta perinteisesti valmistettuna liemen keittäminen kestää parisen tuntia. Toki aina voi oikaista ja tehdä ns. ”pikaversion” (*lue: minä olen tehnyt niin monesti) Valmis liemi säästää aikaa ja vaivaa varsinkin, jos keitto on tarkoitus valmistaa nopeasti kevyeksi keittolounaaksi.

Alkuruoat Alkuruoka keitot Keitto liharuoka Nopeat ja helpot Pääruoka vähähiilihydraattinen VHH helppo ramen-keitto helppo ramen-liemi Soosi-liemet

Lue koko juttu täältä »

Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »