Parhaat Ruokablogit

Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa

Murean mehevä Härkäruukku

22 Marraskuu 2020

Tein tämän ruukun naudan sisäfileestä ja halusin jättää lihapalat mediumiksi, koska silloin ne ovat mureimmillaan. Jos käytät härkäruukkuun paistia tai muuta osaa niin kypsennä lihoja pidempään. Voit myös hauduttaa lihat mureaksi ruskistuksen jälkeen tilkassa lihalientä. Härkäruukku toimii aina. Arkena paistista ja juhlavammin fileestä.

Gluteeniton itsenäisyyspäivä juhlat liharuoka Pääruoka Reseptit Uusivuosi vähähiilihydraattinen VHH viinisuositus viinivinkki LAB Signature 2016

Lue koko juttu täältä »

Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »