Tinskun keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Tinskun keittiössä
                Itse tehty leipäjuusto
                
            
        
        
    25 Tammikuu 2018
*yhteistyössä Dr. Oetker SuomiSain testattavaksi muutamia Dr. Oetker -tuotteita ja mukana oli myös Mousse Chocolate suklaamoussejauhetta. Ajattelin ensin kokeilla jauhetta ihan pakkauksen ohjeen mukaan valmistettuna helppona jälkiruokana, mutta sitten jostain mielen sopukoista nousikin ajatus suklaamoussekakusta ja sitrussesongin, sekä ikävästi ahdistavan ja kiristävän housunnapin innoittamana mahdollisimman keveästä ja raikkaasta sellaisesta. Yleensähän moussekakkuihin laitetaan tuorejuustoa ja kermaa, joten näin ollen ovat kyllä herkullisia, mutta omalla tavallaan vähän työläitä, hintavia ja mahdottomia kalori- ja rasvapommeja.
Tinskun keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien