Parhaat Ruokablogit

Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa

Itse tehty leipäjuusto

29 Tammikuu 2018

Taannoisesta piimäjuustokokeilustani innostuneena päätin kokeilla myös leipäjuuston valmistusta. Jotenkin olen aina mieltänyt, että leipäjuusto pitäisi paistaa pilkulliseksi tyyliin avotulella tai vähintäänkin leivinuunissa, mutta itseasiassa leipäjuusto onnistuu hyvin myös ihan sähköuunissa ja varsinkin jos siinä on grillivastukset. Leipäjuuston valmistukseen tarvitset maitoa, hieman suolaa ja juustonjuoksutinta. Ilmeisesti joissain isoimmissa kaupoissa saattaa olla juustonjuoksutinta hyllyssäkin, mutta varmimmin sitä löytää apteekista. Yksi 100 ml pullo kustantaa noin viitisen euroa ja siitä riittää juoksutetta useampaan juustoon.

alkupalat ja naposteltavat Alkuruoat Gluteeniton helppo Jälkiruoat juustot leipäjuuston valmistus sähköuunissa Munaton Reseptit ruokablogit vähähiilihydraattinen VHH Viljaton

Lue koko juttu täältä »

Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »