Parhaat Ruokablogit

Sweet Food O´Mine

Persikka bruschetta

7 Toukokuu 2021

Raikkaat persikka bruschetat maistuvat sellaisenaan pikkunaposteltavina alkuruokapöydässä kuin esimerkiksi tervetuliaismaljojen kanssa pikkupurtavana. Persikka ja ilmakuivattu kinkku ovat lyömätön yhdistelmä, varsinkin kun yhdistät ne rapean patongin, tuorejuuston ja tuoreen basilikan kera. Raikkaat persikka bruschetat maistuvat sormisyötävinä tai naposteltavina. Tarvitset hyvää patonkia oliiviöljyä maustamatonta tuorejuustoa persikoita ilmakuivattua kinkkua basilikaa mustapippuria Valmistus Aseta uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Viipaloi patonki ja ripottele pinnalle oliiviöljyä.

Alkuruoat bruschetta ilmakuivattu kinkku Iltapalat KASVIS Leivät Reseptit

Lue koko juttu täältä »

Sweet Food O´Mine on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »