Parhaat Ruokablogit

SoupOpera

La Trappe Isid’or-luostariolut

5 Maaliskuu 2018

Vuohenjuustotäytteiset kananpoikapihvit, 4 kpl 500 g broilerin jauhelihaa 1 dl korppujauhoa 1 muna 1 dl kuohukermaa 1 hienonnettu salottisipuli 2 kpl valkosipilinkynttä, raastettuna 2 cm pala inkivääriä, raastettuna 0,5 dl hienonnettua timjamia valkopippuria, suolaa kirkastettua voita paistamiseen Täyte: 1 cm paksu kiekko keskikokoisesta vuohenjuustosta (500g juusto), timjamia, raastettua veriappelsiinin kuorta, tilkka oliiviöljyä. Sekoita kaikki jauhelihataikinan aineet hyvin keskenään, alusta niin, että taikina on tahmea ja jää käsiin. Pese kädet ja ja öljyä ne oliiviöljyllä. Muotoile taikinasta pötkö ja jaa se neljään osaan. Tee jokaisesta osasta pyöreä pulla ja taputtele se 1 cm paksuksi isohkoksi letuksi (halkaisija 14 cm).

Food & Beverage sisältöyhteistyö

Lue koko juttu täältä »

SoupOpera on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »