Parhaat Ruokablogit

Sokerivaltakunta

Punaviinipaisti

7 Helmikuu 2018

Klassinen, lihaisa punaviinipaisti korvaa hyvin perinteisen karjalanpaistin juhlissa kuin juhlissa. Liha hautuu pitkään uunissa ja maustuu ihanaksi, mausteiden ja punaviinin ansiosta. Näin valmistettu paisti sopisi jopa valtion vieraille. 1 kg paistilihaa, kuutioituna 3 rkl oliiviöljyä 3 porkkanaa, kuutioituna 3 sipulia, kuutioituna 4 valkosipulinkynttä, silputtuna 3,5 dl punaviiniä 1 prk tomaattimurskaa 2 lihalientä (fondi tai kuutiot) 1 laakerinlehti 10-12 kokonaista mustapippuria 1-2 suolaa viimeistelyyn: paistettuja herkkusieniä Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen ruoanlaittoa. Paista lihakuutiot neljässä tai viidessä erässä, jotta pannu ei jäähdy liikaa.

adrianmeren ruoka Bosnian ruoka kasvikset Liha nauta pata

Lue koko juttu täältä »

Sokerivaltakunta on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »