Parhaat Ruokablogit

Sokerivaltakunta

Mustikkajäädyke

5 Tammikuu 2018

Vuosien varrella, tekemällä Ellen Svinhufvudin kakun, ongelmana on ilmestynyt 6 ylijäänyttä kananmunan keltuaista. Sitten löysin jäädykkeen ja ongelma oli ratkaistu. 6 keltuaista 2 dl sokeria 4 dl kuohukermaa 500 g jogurttia 500 g mustikkasurvosta valkosuklaata pensasmustikoita Vaahdota keltuaiset ja sokeri. Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita joukkoon jogurtti. Soseuta mustikkasurvos sauvasekoittimella tasaiseksi.

hyydykekakku jäätelö mustikka

Lue koko juttu täältä »

Sokerivaltakunta on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »