Parhaat Ruokablogit

sauvajyvänen

Rapujen keittäminen, päivitetty versio

24 Heinäkuu 2018

Tänä vuonna jo ensimmäisenä viikonloppuna rapusaalis ylitti koko viime vuoden saaliin. Saimme nimittäin yhdeksän rapua kolmelle syöjälle. Olen vähän päivittänyt sitä ensimmäistä ohjettani, en niinkään keittämisen vaan liemen jäähdyttämisen osalta. Vettä käytin taas reilusti, vaikka rapuja ei ollut enempää, vähempikin vettä olisi riittänyt, mutta tulipahan kaikille ravuille nopea kuolema. 5-6 l vettä 3 kourallista merisuolaa 1 rkl sokeria, vähän reilu reilusti tilliä rapuja Laita vesi, suola ja sokeri isoon kattilaan.

hävikistä herkuksi liemi Rapu

Lue koko juttu täältä »

sauvajyvänen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »