Parhaat Ruokablogit

sauvajyvänen

Kauriin sydänpata

9 Joulukuu 2017

Itsenäisyyspäivän aterialla oli kauriin ulkofileen lisäksi myös kauriin sydäntä. Sydän oli pieni, painoi vain 200 g, joten ihan yksinään siitä ei olisi ollut perheen ateriaksi. Löysin Juuri Nyt -kirjasta Peuran niskaa -ohjeen, jossa oli peurasta tehty pata lihan lisäksi. Minulla ei ollut peuran niskaa, mutta ajattelin tehdä tuosta pienestä sydämestä pienen padan vähän samaan tapaan. Valmistin siis pienen sydänpadan samalla, kun valkosipuliperunat ja ulkofile valmistui.

kauris pata Riista sydän

Lue koko juttu täältä »

sauvajyvänen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »