Parhaat Ruokablogit

Satu Koivisto

Veitsen teroitus: miten se tapahtuu ja ei kai veitsi voi mennä pilalle? Lue ruokatoimittajan seikkaperäiset ohjeet ja onnistut!

7 Toukokuu 2023

Kaupallinen yhteistyö:Victorinox (maahantuoja Mastermark Brands) Veitsen teroitus on aihe, josta olen saanut vuosien varrella eniten juttutoiveita. Tylsät veitset tosiaan tekevät ruoanlaitosta hirveää ja myös vaarallista. Mutta miten ne veitset sitten ihan oikeasti pidetään terävinä? Veitsikumppanini Victorinoxin ammattilaiskeittiöstäkin tutut veitset ovat siinä mielessä hyviä, että ne pitävät teränsä hyvin. Näiden veitsien teräslaatu on siis sellaista, että veitset pysyvät terävinä pitkään, eikä niitä tarvitse olla teroittamassa yhtenään, aika ajoin kuitenkin.

keittiössä tekniikka vinkit

Lue koko juttu täältä »

Satu Koivisto on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Elokuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »