Parhaat Ruokablogit

Satu Koivisto

Arancini: kunpa jääkaapissa olisi aina eilistä risottoa!

2 Toukokuu 2023

Arancini, Mamma Mia! Kullankeltaiset riisipallerot pyrähtivät toden teolla elämääni, kun kävin joskus vuosia sitten työmatkalla Sisilian Palermossa. Suloiset pallerot kiinnittivät huomioni ruokatorin pikkukojussa, ja se oli ruokarakkautta ensimmäisellä haukkaisulla. Rapea kuori, höyryävän kuuma riisisisus ja keskellä vielä täytteenä pala ihanasti venyvää mozzarellaa. Arancineja on syöty Etelä-Italiassa satoja vuosia.

arkiruoka keittiössä vinkit Hävikkivinkki

Lue koko juttu täältä »

Satu Koivisto on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Elokuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »