Parhaat Ruokablogit

Ruokapankki

Valkosipulileipänen

18 Tammikuu 2017

Valkosipulileipänen sopii esimerkiksi mainiosti keittojen aisaparina tai salaattien lisuukkena. Noutopöytään tätä voisi myös tehdä ja voisit leikata leivän muutaman sentin paksuisiksi tangoiksi. Jälleen kerran Ruokapankin tapaan ohje on helppo tehdä eli tarvii kummosia kokki kolmosen taitoja. Valkosipulileipänen 1 kpl patonkia Valkosipulivoi: 50-100 g voita huoneenlämpöisenä tai sulatettuna 1 kpl valkosipulinkynsi hienonnettuna 1-2 rkl persiljaa hienonnettuna Lisäksi: 1-2 dl parmesanjuustoraastetta Valmista valkosipulivoi eli sekoita kaikki raaka-aineet yhteen. Halkaise patonki kahtia ja levitä valkosipulivoita kummallekin halkaistulle pinnalle.

bread Fingerfood Foodie foodlover.fi kasvisruoka Lisuke Nopeat ja helpot Pientä syötävää ruoka ruokablogi Ruokapankki Sormisyötävää valkosipulileipä Valkosipulileipänen Valkosipulivoi

Lue koko juttu täältä »

Ruokapankki on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 31 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »