Ruokapankki on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 31 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Ruokapankki
                Laskiaiskääretorttu
                
            
        
        
    16 Helmikuu 2017
Kunnon naudanlihapihvi on herkullista, mutta välillä taitolaji että saa pihvit onnistumaan. Yksi tärkeimmistä on ottaa pihvit kunnolla huoneenlämpöön mieluiten kaksi tuntia aikasemmin. Miettiä minkä kypsyiset pihvit haluaa, eikä paista liian kauan jolloin pihvi muuttuu tatamimatoksi. Muistaa laittaa pihvit lepäilemään paistamisen jälkeen ja sitten vasta lautaselle syötäväksi. Meillä tulee paistettua pihvit valurautapannulla, voissa, mutta voi-öljyseos on kuulemma vielä parempi.
Ruokapankki on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 31 Heinäkuuta 2018 lähtien