Parhaat Ruokablogit

Ruoka & viini – Aromipaja

Lohi-lime-hapankorppuhampurilainen

8 Joulukuu 2017

Lohi-lime-hapankorppuhampurilainen7 arviota - 4. 9 Joulupöydän ehdoton makupala on kaunis lohihampurilainen, jossa yhdistyvät suomalainen ja itämainen makumaailma. Tämä moderni hampurilainen sopii hienosti nautittavaksi Amuse bouchen tavoin ennen varsinaista ateriaa hyvän kuohujuoman kera. Aromipaja toivottaa lukijoilleen hyvää joulua! 200 g graavilohta 10 kpl hapankorppuja 2 dl kasvislientä 5 cm pala sitruunaruohoa 1 kpl kananmunan keltuainen 2-3 dl rypsiöljyä ½ kpl lime ½ tl suolaa ½ tl valkopippuria ½ tl sinappia 1 rkl sitruunaruohotahnaa Kaada kasvisliemi kattilaan ja lisää sitruunaruoho.

Alkuruoka Amuse bouche Kala nelkytplusblogit Reseptit ruoka Ruoka & viini Viiniarviot

Lue koko juttu täältä »

Ruoka & viini – Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »