Parhaat Ruokablogit

Ruoka-alkemisti

Höylätty parsasalaatti kikherneillä

27 Toukokuu 2021

Höylätyn parsasalaatin juju on nimensä mukaisesti ohuiksi höylätyt parsasiivut. Raikas sitruunainen marinadi raikastaa kokonaisuuden. Netissä tuli vastaan shaved asparagus ruokia, joista sitten innostuin ja tein käännöksen suomeksi höylätty parsa, koska ajeltu parsa ei kuulostanut niin hyvältä. Käytännössä siis jutun juoni on terävällä kuorimaveitsellä ohueksi höylätyt parsasiivut, jotka ovat aika loistava keksintö etten sanoisi! Höylätyt parsat sulavat suuhun ja ottavat marinadia hyvin vastaan.

Brunssi Gluteeniton Helppoja arkiruokia Maidoton Munaton Pääruoka salaatti Vegaaninen

Lue koko juttu täältä »

Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »