Parhaat Ruokablogit

Ruoka-alkemisti

Hodarit uunipaahdetulla ananassalsalla

13 Toukokuu 2021

Raikas ananassalsa sopii kesäiseksi salaatiksi tai täytteeksi hodareihin tai tortilloihin! Purkkisalsaan saa mukavaa vaihtelua tekemällä koko soossin itse! Kokeilin uunipaahdettua salsaa, jossa kasvisten maut korostuvat erityisen hyvin. Kotitekoisissa salsoissa maut voivat jäädä helposti hieman irrallisiksi toisistaan tai esimerkiksi sipuli liian hallitsevaksi mauksi. Uunissa paahtamalla maut jo valmiiksi tasoittuvat ja toimivat erittäin hyvin keskenään!

Brunssi Gluteeniton helppo Maidoton Munaton salaatti Vegaaninen

Lue koko juttu täältä »

Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »