Parhaat Ruokablogit

Ruoka-alkemisti

Hasselpähkinävohvelit ja raparperi-mansikkahilloke

11 Kesäkuu 2020

Hasselpähkinäjauheella maustetut vohvelit tuovat vähän vaihtelua perinteisiin vohveleihin ja ne ovat erityisen herkullisia tarjoiltuna raikkaan raparperi-mansikkahillokkeen kanssa. Hankimme mökille viime kesänä vohveliraudan. Jostain ihmeellisesta syystä tuota rautaa ei ehditty silloin käyttää kuin kerran. Tänä kesänä otinkin sitten asiakseni tehdä vohveleita heti kun tilaisuus koittaa! Vohvelinpaistohommat onnistuivat helposti terassilla, kun ei tarvinnut välittää rasvakärystä tai huutavista palohälyttimistä.

aamupala Brunssi Maidoton Makea leivonnainen Munaton Vegaaninen

Lue koko juttu täältä »

Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »