Parhaat Ruokablogit

Ruoantuoksu

Välipala marjoista ja pähkinäproteiinista

3 Lokakuu 2021

Välipala syntyi pakastimen aarteista, mansikoista, karviaisista ja kokeiluun saadusta Nosht-pähkinäproteiinista. Nosht-pähkinäproteiini on maapähkinä-, herne- ja saksanpähkinäproteiinista Suomessa valmistettu uutuustuote. Vegaaninen ja gluteeniton pähkinäproteiini sopii käytettäväksi puuroissa, smootheissa ja arkipäivän välipaloissa tai jälkiruoissa. Jos pidät nutellan mausta, et vierasta tätä pähkinäproteiinia. Pähkinäproteiinia on saatavana maustamattomana ja suklaalla maustettuna.

Jälkiruoka karviainen mansikka marjat välipala

Lue koko juttu täältä »

Ruoantuoksu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Marraskuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »