Parhaat Ruokablogit

Ruoantuoksu

Porsaan ulkofilee ja portviiniviikunat

16 Joulukuu 2021

Jos etsit joulukinkulle helppoa ja nopeaa vaihtoehtoa, tee possun ulkofileetä ja portviinillä maustettuja viikunoita. Sain HK:lta kokeiltavaksi heidän joulu-uutuutensa, viljaporsaan ulkofileestä tehdyn uunivalmiin jouluhalon. Tämä possu paistuu helposti sellaisenaa pakkauksessaan ja paistovahti huolehtii oikeasta kypsyydestä, mutta halusin kokeilla Koti ja keittiö -lehden inspiroimana viikunapossua, koska ohjeessa oli mukava italialaistyylinen twisti. Portviiniviikunat tai oikeastaan portviinikastike, jossa viikunat mehustuvat sopii mainiosti mehevän porsaanfileen kaveriksi. Kastike oli niin hyvää, että suorastaan silmät pyörähtivät päässä.

Joulu juhlat Liharuoat porsaanfilee possu viikuna

Lue koko juttu täältä »

Ruoantuoksu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Marraskuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »