Parhaat Ruokablogit

Ruoantuoksu

Pannacotta ja vadelmakastike

4 Tammikuu 2022

Pannacotta, tuo Italiasta koko maailmaan levinnyt jälkiruokalistojen suosikki yllättää helppotekoisuudellaan ja pehmeällä maullaan. Pannacotan voi höystää marjaisilla kastikkeilla tai hedelmillä oman maun mukaan. Vadelmamelba eli vadelmakastike tuo paitsi väriä myös raikkautta tähän kermaisen täyteläiseen jälkiruokaan. Kuuma kermaseos on otollinen maustettava, tässä reseptissä vaniljatanko tuo perinteisen vivahteen pannacottaan, mutta yhtä hyvin voit lisätä joukkoon valkosuklaata. Tällöin kannattaa tähän kuuden hengen annokseen lisätä noin 100 grammaa valkosuklaata ja korvata puolet kermasta vaikkapa kevytmaidolla tai jogurtilla.

Jälkiruoat Joulu juhlat vadelma

Lue koko juttu täältä »

Ruoantuoksu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Marraskuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »